Skip to content

Lieve lezer,

Vrouwendispuut Skarabee is opgericht op 17 november 1988 en afgelopen jaar hebben we onze 30e verjaardag mogen vieren. Ons dispuut bestaat momenteel uit 21 leden die iedere woensdagavond om 21:00 in Café Daen samen komen om gezellig samen te borrelen, bij te kletsen en vervolgens samen een leuk feestje op te zoeken. Daarnaast borrelen wij regelmatig met andere disputen, vieren we met z’n allen Sinterklaas en Kerst, en bezoeken we toernooien zowel binnen als buiten Nijmegen.

Naast het feit dat wij allemaal houden van een goed feestje, ontbreekt ambitie ons ook zeker niet! We studeren allemaal aan de universiteit of de hogeschool en zoeken elkaar vaak op voor koffiebreaks, lunches, sportsessies of om samen te studeren.

We zien en spreken elkaar veel en delen samen het Skarabeegevoel. Wat dat is, is moeilijk te omschrijven, je moet het zelf ervaren!

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en sluit vooral een keer aan bij een van onze borrels. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of een mailtje sturen naar vrouwendispuutskarabee@hotmail.com.

Hopende je te mogen verwelkomen bij ons mooie dispuut, typt met furore,

Roseanne Giebel

Praeses h.t.

Ab-actis:

H.M.A. IJland

Praeses:

R. Giebel

Quaestrix:

A.M. Benjamins

Essentialia

Dies Natalis

Nijmegen, 17 november 1988

Embleem

Een skarabee, abstract weergegeven in goud, als onafhankelijk, onaantastbaar teken van kracht en saamhorigheid

Devies

'Furore uit het niets geboren'

Nevendevies

'Nobis auxiliis terra torquet'